El pa de parròquia del Forn Europa
Article del blog TASTANT GRÀCIA del periodista Roger Compte sobre el nostre pa amb més història, el pa de parròquia. veure article
Imagina’t un pa diferent
Article del blog TASTANT GRÀCIA del periodista Roger Compte sobre el nostre pa amb més història, el pa de parròquia. veure article
La revista Tot Gracia de la vila de gràcia, sempre al costat el petit comerç de proximitat, ens va entrevistar el passat mes de Juny. Pots veure la entrevista aquí: https://totgracia.com/per-sant-joan-les-coques-de-forn-europa/
El magazine Barcelona Secreta ens considera una de les cinc fleques imprescindibles de Barcelona. Gràcies! veure article
Article del suplement ONBarcelona del Periódico on consideren que el Forn Europa entra dins dels 10 millors forns de la ciutat. veure article
La chia té molts beneficis i propietats. Aquest article explica coses d’aquesta llavor que segurament no coneixes. veure article
COMER SIN GLUTEN PUEDE PERJUDICAR LA SALUD CARDIOVASCULAR DE LAS PERSONAS NO CELIACAS veure article
Blog d’una parella de viatgers, en Miquel i la Gina, que parlen dels pans típics que s’han anat al llarg d’una ruta que van fer des de Turquia fins l’Iran. veure blog
Article de la prestigiosa revista de fleca i pastisseria PãstryRevolution que analitza la història de la tapa en el nostre país i la importancia que té el pa en les tapas. Llegir article
Article del diari digital Ara.catAra fa dos anys, una enquesta realitzada a Austràlia mostrava com dues de cada tres persones intentaven limitar el consum de pa. Convençudes que el pa engreixa… Llegir article
We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.